Va ofer mai jos reteta unui sampon simplu si miraculos pe care-l puteti prepara singura in casa.
- Tinctura de urzica -5oml
- Tinctura de brusture -50ml
- Tinctura de mesteacan -50ml
- Tinctura de ardei iute -50m
Se amesteca toate tincturile intr-un recipient mai mare.
Se separa galbenusurile a doua oua, se adauga 2 linguri de amestec tincturi si 4 linguri de apa.Se amesteca bine pana la formarea unei paste spumante.
Cu aceasta va spalati, insistand mult asupra radacinii firului de par.Clatirea va fi mai indelungata decat cea cu un sampon obisnuit iar temperatura apei sa fie mai mare.Nu mai folositi o vreme, pana parul isi va reveni, sampoanele din comert.Aceast remediu regenereaza natural firul de par.
Mai exact, acest tratament de regenerare al parului se face in felul urmator:
amestecul de tincturi plus cele doua galbenusuri de ou, constituie samponul proppriu-zis cu care va spalati o vreme.La spalare insistati asupra radacinii firului de par cu acest preparat. Spalarea abundenta cu o apa mai calda decat de obicei, asigura o calitate la fel de buna a spalatului ca cea a unui sampon obisnuit.Intre spalari, puteti folosi amestecul de tincturi pentru un masaj suplimentar al pielii capului. Dupa 3-4 spalari veti resimti efectul de regenerare.Este important sa nu mai folositi nimic altceva.
Sunt copy-paste.
Bafta.
Pare promitator sfatul tau...din cate imi aduc eu aminte cand eram fff mica bunica folosea urzicile pentru par si avea un par superb!
Cred ca cel mai bine ar fi sa ii dai putin timp sa isi revina poate cv mai mult timp.
renunta la tot ce l-ar putea ataca... nu cred ca exista vreun tratament miraculos care sa il lipeasca la loc.
Se pare ca nu ati inteles intrebarea mea,,, am scris mai mult deoarece m-am gandit ca voi primi un raspuns de genul: revopsestete cu, culoarea naturala sau mergi la un stilist priceput si am vrut sa scot in evidenta ca nu pot face asta...nu mai pot folosi „tratamente" chimice deoarece parul meu e deja distrus pentru ca am „beneficiat" in exces de cele de mai sus... dupa cum am mai zis impotriva caderii folosesc un tratament (farmaceutic) multumesc si pentru sfaturile voastre insa eu vroiam sa aflu altceva,,, Deci intrebarea mea era:CUM SCAP DE VOPSEAUA DE PE FIRELE DE PAR?
Alimenteazate cu mult calciu(se gaseste in lapte,branza, apa etc.), mai am auzit ca trebuie sa consumi miere si mult polen ca sa ii dai culoarea ta naturala(la propriu), cremele sau asa ceva nu prea te vor ajuta, dar in legatura cu galbenusul de ou sunt "pentru".
Sper ca t-eam putut ajuta
Nu ar fi trebuit sa te vopsesti de la 15 ani.Bine,o suvita colorata nu strica dar nu pe tot parul.Afecteaza asimilarea calciului in oasele capului.
Intrebarea e cine mai gandeste despre asta la varsta de 15 ani? atunci cand suntem adeptii schimbarilor...cel putin eu asa am fost
Lasa-l sa creasca ca se poarta jumate de par cu o culoare si alta jumate cu alta culoare
Exista decolorant de par iti va ajuta parul sa revina la culoare sa naturala
Din cate stiu eu decolorantul iti deschide culoarea nu iti aduce parul la culoarea naturala...am folosit si decolorant si aveam parul parca erau paie...
Pai..eu si matusa mea folosim foarte des creme naturale pentru par.Incerca sa iti faci tu singura o crema cu:Galbenus de ou proaspat, 1-2 linguri miere, si diverse combinatii de ex eu vara adaug pepene, sau rosii.Stiu pare ciudat insa mie nu imi mai cade parul, este mai puternic si mai stralucitor.Eu zic sa incerci!:*Desigur poti incerca si in alte combinatii(ma refer la fructe, legume)Bafta