| Teo65s a întrebat:

Neatahee hee sunt baiat am 15 ani si in urma cu aprox 1 luna am fost la ziua unui prieten unde am consumat km prea mult alcool de atunci am ramas cu niste stari foarte aiurea de ameteala, palpitatii, amorteli ale membrelor si furnicaturi pe tot corpul straight face pff mie cam frica sa merg la doctor straight face pentru ca mama mea e medicul de familie crying fundita pentru cel mai bun rasplove struck

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ion2015 a răspuns:

Nu cred ca este de la bautura, ameteala poate fi de la anemie, glicemia marita, probleme oculare, palpitatile si amortelile pot fi de la inima sau anxietate, mergi la un medic

5 răspunsuri:
| Raiden a răspuns:

Cine te-a pus sa te dai smecher la 15 ani?hee hee

| cяιss a răspuns:

Pfff.
pot sa iti recomand doar doctorul. urat ca mama ta iti este doctorul de famlaughing.

| psitpu a răspuns:

Tudor dragule, nu cred ca simptomele tale actuale se datoreaza a ceea ce s-a intamplat cu o luna in urma. Probabil ca atunci si urmatoare/urmatoarele 2 - 3 zile te-ai simtit destul de rau din cauza mahmurelii si cu siguranta te-ai cam speriat. Este foarte posibil ca ceea ce simti tu acum sa fie o forma de atac de panica sau anxietate anticipatorie. Incearca sa te relaxezi, sa nu te mai gandesti la ce s-a intamplat atunci si ai putea sa vorbesti cu medicul sau cu mama ta despre cum te simti dar fara sa atingi acea intamplare. Bafta

| Keriam a răspuns:

Nu are cum sa fie de la alcool pentru ca ai baut acum o luna, daca starile de rau persista mergi la medic, nu esti obligat sa marturisesti ca ai baut.

| maria76c5 a răspuns:

De ce nu te dci la alt medic? in alta parte a orasului? care nu are nici o treab cu mama ta?