| lovem3 a întrebat:

Neata TPU :* de ceva timp ma doare foarte tare capul si am mai mereu stari de ameteala si de voma. de cateva zile incoace vomit cam din 2 in 2 zile. am observat ca am scazut si in greutate. si prietenii mi-au spus ca am slabit destul de mult. Ce as putea avea? am tot cautat pe internet dar nu gasesc nimic iar medicul meu de familie este plecat din tara pana luna viitoare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Există cameră de gardă, urgențe /primiri urgențe (UPU) și poți merge repejor acolo fără trimitere de la medicul de familie.
Urgența este singura care are prioritate fără trimitere!
Sănătate.
Pa, pa.

| MMihai a răspuns:

Mergi frumos mâine la ca camera de gardă a unui Spital de Urgență și le povestești că medicul de familie lipsește din țară și de aia ai apelat la ei și te vor consulta că și ăia sunt medici și o să îți prescrie un tratament și la nevoie îți vor spune că trebuie să faci niște analize medicale, nu încerca să te tratezi singură că tu nu ești medic!
Poți să cauți ce vrei pe Internet, dar nu este asta o soluție.
Era un scriitor ( J.K.J. Jerome Klapka Jerome vezi http://ro.wikipedia.org/wiki/Jerome_K._Jerome) și un personaj explica că a luat și a citit niște cărți de medicină și 3 boli sigur nu le avea, dar în rest le avea pe toate!
Vezi să nu faci ca și ăla!

| lovem3 explică:

Multumesc pentru raspunsuri:* voi face luni o vizita la medic.
AlYnu stiu nu beau cafea si nu sunt nici palida insa star de nervozitate am uneori ma speri si pe mine ca devin prea nervoasa din nimicuri...

| Rares_3460 a răspuns:

Exista mai multe posibilitati: prima care imi vine in minte este sarcina, dar pe aceasta cred ca deja ai exclus-o cu un test, a doua ar fi o disfunctie a vreunei componente din sistemul endocrin, un raspuns aiurea al organismului la vreun medicament, sau doze de hormoni luate necorespunzator (anticonceptionale, tratamente hormonale, anti slabit s.a.m.d.). Cel mai bine este ca pana cand medicul tau de familie va veni in tara, sa te duci la o clinica, sau la un spital si sa iti faci o serie de teste, daca problema aceasta persista de ceva timp.

Multa sanatate!

| Manole_7130 a răspuns:

Buna Melissa! Tu acum Treci printr-o Perioada cand Organele tale din corp, Functioneaza mai prost! Ce te sfatuiesc eu, Daca Medicul Tau de Familie, este Plecat, este sa Consulti un Farmacist(a)! Si sigur iti v-a spune ce sa faci, sa te Recuperezi Total!

| ady60 a răspuns:

Cel mai probabil este de la anemiestraight face

| Razvan345 a răspuns:

Du-te urgent la medic... Na nu te du la medicul de familie du-te la altul ca sunt atatia. rog fundita.

| AlYnUsH_8643 a răspuns:

Cum s-a spus mai sus: "poate fi anemie", am o intrebare: Ti-e greata de la cafea? Esti palida? Si ai stari de nervozitate?