| wolfyflower99 a întrebat:

Neata, TPU! Iar am racit, si stau toata ziua in casa. Nu merge NICI UN TELEVIZOR din casa, si nu stiu ce sa fac ca sa am si eu parte de putina distractie. Voi ce faceti cand sunteti raciti ca sa va distrati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DumiY a răspuns:

Buna!
Pe mine de obicei ma ia raceala... iarna(dar se mai intampla si in celelalte anotimpuri). Tot ce vreau sa fac atunci este sa dorm,sa ma uit la TV(daca sunt foarte bolnava stau in pat),sau stau si ma uit pe geam cum ninge.

Cum nu este iarna,ai noroc ca poti iesi afara.
Chiar daca nu ai chef,du-te si stai undeva la umbra,bea un ceai(de inghetata sau racoritoare nu poate fi vorba),poti iesi la o plimbare,daca poti daca nu,ia si stai acasa si te fa bine, cheama o prietena/prieten si mai stai devorba (ai grija sa nu ii dai si lui/ei raceala, dar daca e prieten bun, nu se va supara daca se va intampla asta ).

Pa, pa si multa sanatate!

2 răspunsuri:
| YourShadow a răspuns:

Citesc... sau pictez

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Dar de ce e musai sa stai in casa pentru ca esti racit? E ceva viscol mare la tine, acolo, sau ceva?
Ia-ti, frate, doua pachete de batiste la tine si iesi si te plimba! E cald, frumos, soare...Crezi ca raceala trece mai repede daca stai si clocesti, intre patru pereti, virusii?