Stomatalogul, eu la cele cariate amestecam vata cu agocalmin pisat intre 2 linguri si puneam vata in masea unde era cariata, dar scapam de durere dar mi-am distrus maseaua asa, si mai foloseam o metoda pulverizand parfum puternic pe masea, astea le foloseam eu... ia un kenal, ketorol daca ai sau gasesti la farmacie.
totusi recomand, maine la prima ora sa mergi cu curaj la stomatolog, doar nu te omoara o injectie... eu am stat asa mult timp, si apoi am facut o infectie la radacina si a trebuit sa ma operez, am fost vanat si umflat o saptamana dupa, nu vreau sa te sperii dar mai bine le tratezi acum decat mai tarziu sa nu ai ce trata.
o sa vezi ce bine e dupa. si asa e, intodeauna te ia durerea sambata seara si duminica cand nu e nici un cabinet deschis. damn it.
numa bine
Buna, pai ar fi bine sa mergi la stomatolog; dar pana mergi poti lua algocalmin fiole, aolin sau un antiseptic bucal.
Pai, eu luam o gura de tuica tare sau de visiniata, mai preferabil tuica foarte tare si pui tuica la masea si iti trece in minute iar daca te doare stomacul tuica tare si iti trece si cand ai ciclu merge sa nu t emai doar a sau cand te doar capu ca s anumai iei pastile care iti fac bine la masea si rau la stomac nu? Incerca funda?
Dorinelll întreabă:
Stefania_5129 întreabă:
BeatrICEBEA întreabă:
___Enzo întreabă: