| MistărŞtecher a întrebat:

Neaţţa.
Ieri am călcat într'un cui. Am făcut antitetanos.
Aşa. dupa ce am venit..mai târziu mă durea tare rău, era roşu în jur şi vânăt. Am mai fost o dată la spital şi a zis că am ceva în el.
Azi dimineată m-am trezit, piciorul îmi era amorţit şi umflat rău. Nu puteam să calc pe el.Mă doare îngrozito de rău.
Ce aş putea sa fac măcar să diminuez durerea straight face.Să nu mă mai doară aşa de rău.
Thanq

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Du-te cat mai repede la doctor, ai nevoie de dezinfectia plagii si tratament antibiotic.

| BiuL a răspuns:

Ia un antiimflamator, de genul nurofen, ketonal, sau o aspirina in lipsa de altceva. Incearca sa stai intins in pat cu piciorul mai sus de corp.
Daca nu se diminueaza durerea in 2 3 zile mai trebuia sa mergi la doctor, preferabil la altul, ca inseamna ca intr-adevar ai ceva acolo care trebuie scos.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Probabil ai acolo un corp strain,poate rugina. Daca va mai dura pana mergi din nou la medic, caleste o ceapa, pana devine aurie, scurge uleiul, pune-o pe o carpa curata si panseaza cu ea rana.de obicei asta ajuta sa extraga din interior eventualul puroi.Ai dureri tocmai pentru ca infectia nu iese la exterior.