anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Necazurile se tin lantz straight face Exact deasupra buricului daca dau cu degetu asa ca si cu m-as masa, ma ustura, iar daca apas, ma doare straight face Wtf! A mai patit cineva asa ceva sau stie cineva ce poate fi?thinking Nu m-am fortat, nu am facut abdomene deci nu stiu. straight face Acum parca se leaga cu durerea in partea dreapta jos( in fata) care ma doare cand alerg. thinking Totusi au vreo legatura? Daca nu, ce este acea durere la buric straight face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa am si eu dar de azdimineata ma doare. si- m-am speriat si am cautat pe net. nici eu nu am facut sport sau ceva dar tot ce am citi toti mi-au spus sa merg la medic. azi e sambata luni am sa merg la doctor

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Evident, voi merge la doc, dar speram ca stiti voi ce e :-s

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am nici un semn straight face ma doare cand apas, atat straight face

| InoTkd95 a răspuns:

Atunci cand alergi si te doare in partea dreapta jos inseamna ca nu prea faci sport si alergi,, ocazional" nu e nimic de temut... dar chestia cu durerea de deasupra buricului nu am nici cea mai mica idee. Ai vreun semn sau ceva? Daca esti putin roshie e clar ceva de genul unei iritatii daca nu... chiar nu stiustraight face

| dana_8380 a răspuns:

Cel mai indicat ar fi sa merci la un medic. Sper ca ti am fost de folos.Succeshappy