| Khiley a întrebat:

Nici nu știu cum să explic...în capul meu tot simt cum pulsează ceva! Pulsuri mari și încete, de parcă ar sta să pleznească ceva! Nu mă doare foarte rău, dar mă simt de parcă cineva mi-a legat o eșarfă în jurul capului și începe să o strângă! Da știu, știu, răspunsul este să merg la un control ceva, dar am nevoie de o părere de la cineva care se pricepe, nu de la cei care nu au habar de așa ceva! Poate există pe aici un medic să-mi răspundă.
Mulțumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Floridori a răspuns:

Chiar si un medic ti-ar spune sa mergi la un medic pentru ca nu toti medicii sunt neurologiwinking
Dar in cazul in care esti racita sau ai gripa, atunci este foarte posibil sa fie din aceasta cauza.In acest caz, aceasta senzatie nu ar trebui sa dureze mai mult de 5 zile.

Daca nu este acesta cazul tau, atunci poate fi vorba de o problema vasculara, de afectarea vertebrelor cervicale sau pot exista cauze neurologice.Fiecare din aceste 3 categorii enumerate cuprinde mai multe afectiuni, deci fara un control amanuntit, nimeni nu iti poate zice pur si simplu ce ai putea avea.
Multa sanatate!

1 răspuns:
| romeo78 a răspuns:

Consumâ multe lichide, apă plată, apă ușor îndulcită.
Stai liniștită, culcată pe spate, fără pernă, cu o batistă udată în apă rece pe frunte.
Era bun un tensiometru.
Sunt simptomele unei hipertensiune arterială.
Dacă nu trece până dimineață, suni la 112 și cereți ajutorul.
Nu trebuie să mergeți la spital. Vă stabilizează acasă.