| dascalu_7622 a întrebat:

Nici nu stiu cum sa incep, de cateva luni orice fac "ma prevad"moarta, de exemplu sterg un obiect si imi dau seama ca nu voi mai fi, ma uit in curte si parca vad un tron si ma vad in el si imi imaginez totul, uneori ma gandesc ca imaginatia e de vina dar de ce imi imaginez doar moartea, uneori ma gandesc la reincarnare, ating lucruri si parca am o senzatie ca l-am mai atins candva, deci nu mai suport asta...sunt o fire happy, imi inveselesc fiecare prieten, insa uneori privesc in gol si ma vad moarta, mi se pare aberant, inacceptabil si probabil ca daca as citi si nu as sti cea ce mi se intampla as spune:ete o proasta, e inceput de spitalul 9, o porcarie.insa nu e asa, astept sa incep scoala sa vb cu un psiholog caci aici in micul nostru orasel nu exista, partea proasta e ca nu le-am spus nici parintilor, adica ce le-as' spune:mami tati ma vad moarta!laughingamuzant, credeti in reincarnare saue doar un preaziv ca in curand voi muri, nu sunt superstitioasa.multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| sabinaelena a răspuns:

Eu cateodata am senzatia ca lucrurile pe care le fac le-am mai facut o data dar nu bag in seama si trece iar in legatura ca te vezi moarta poate fi imaginatia ta sau poate treci printrun moment greu incearca sa nu te mai gandesti la asta nu sunt psiholog ca sa-ti spun ce sa faci dar mai bine vorbeste cu parintii tai nu astepta sa inceapa scoala sper ca te-am ajutat succes

| byancacool a răspuns:

Buna imi pare rau pentru problema ta este foarte "ciudata"ca sa zic asa fara sup.Eu nu am crexut niciodata in reincarnare.

| EmdYYY a răspuns:

Nu este de ras unii oamenii chiar pot vedea viitorul te avertizez te joci cu focul.

| Aia cu cap mare a răspuns:

Tie iti e frica de moarte! si mie imi e si oricarui om, iti garantez asta! doar ca unii o recunosc, altii nu...ne e frica de moarte pentru ca nu stim unde vom ajunge dupa aceea sau ce se va intampla, ne e frica de necunoscut... da' sa nu uiti : "Fa lucruri bune, invata lucruri bune si vei ajunge intr-un loc minunat"

| rosto a răspuns:

Linisteste-te, eu de cativa ani incoace imi imaginez sau vad, nici eu nu mai stiu ca mor, si dintr-o data inlemnesc cand ma apuca chestiile astea. Adica nah, fac ceva, si dintr-o data ma opresc si parca ma apuca asa o usoara teama ca "vine moartea si ma ia". A inceput asta de cand aveam vreo 14 ani, cam asa, acum am 24. La inceput episoadele erau mai dese, cu timpul s-au rarit. Am observat totusi ca apar mai des atunci cand trec prin momente grele de genul examene foarte importante, despartiri dureroase, chestii de genul asta. Nu stiu tu cum te manifesti cand iti vin astea, dar eu pur si simplu raman inlemnita... Nu am avut curajul sa spun nimanui pana acum vreo 4-5 luni, cand i-am spus lu' gagiu-miu si ce sa zic, avand in vedere ca nu m-a privit ca pe o nebuna, m-a facut parca sa privesc altfel episoadele astea, mai cu detasare sa zic asa. Nu te considera nici tu nebuna sau "clarvazatoare", pur si simplu asa esti tu, daca asta nu iti afecteaza viata de zi cu zi, nu cred ca ar trebui sa te alarmezi prea tare. happy

| cristina10 a răspuns:

Da asa fac si eu cate odata seara la culcare vad lucruri ciudate intaplanduse vad sfarsitul lumii adica cateodata imi imaginez cum ar fi viata fara parintsii chestii de genu asa fac si eu