anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nici nu stiu cum sa incep.Trebuie sa recunosc ca am foarte mult par pe maini, e negru si inestetic si ma deranjeaza foarte mult.Ma depilez pe maini cu crema, dar ma enerveaza ca el creste foarte repede si se vede la fel de urat.Cu lama, in niciun caz nu ma dau, asa am facut si cu picioarele si acum traiesc un cosmar.Am auzit ca exista pastilute care reglementeaza intr-un fel organismul astfel incat parul sa nu mai creasca atat de mult, ci sa fie in limite cat de cat normale. E adevarat? Colegii la scoala isi bat joc de mine si tot timpul plang din cauza asta.Am doar 14 ani si deja nu mai suport.Ar trebui sa merg la un medic endocrinolog sa vad ce se poate face? Dar cum sa o conving pe mama? Ea nu s-a depilat niciodata pe maini si nu cred ca ar fi de-acord si cu pastilutele. Abia a acceptat ideea cu crema.Va multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lo a răspuns:

Buna!
Mama ta trebuie sa inteleaga prin ce treci si ca nu este nimic rau sa te epilezi indiferent de zona corpului.pana ajungi la endocrinolog incearca sa o convingi pe mama ta sa te lase sa te epilezi cu ceara sau cu epilatorul, prima dat o sa te doara(cumplit)apoi te obisnuiesti iar parul nu o sa mai creasca atat de repede iar cu timpul nu va mai creste des.Crema are cam acelasi efect ca lama.

3 răspunsuri:
| aliely a răspuns:

Poate ar fi mai bine sa incerci mai intai cu benzi depilatoare sau cu ceara. Si eu am aceeasi problema.

| Cartele a răspuns:

Nu iti intoxica organismul de acum cu pastile
Vezi ca se poate si cu laser sau un fel de lumini costa cam de 100 euro

| DeeDee a răspuns:

Cu ceara, sau ai putea sa incerci sa decolorezi parul ala.