| PsichoMuffin a întrebat:

Nici nu stiu la ce categorie se incadreaza. Mai devreme(acum e 11 noaptea) m-am trezit brusc din somn din cauza unei dureri în piept foarte mare și am început să plang, durerea diminuanduse odată cu lacrimile. Plângeam tare și în gândul meu tot ziceam ca ceva rău se întâmplă cuiva. Tatăl meu e plecat de acasa. Ce poate insemna? Nu am visat nimic!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Andrei123654789 a răspuns:

Ahmm..eu necrezand in chestii de genul, nu iti pot afirma credintele.
Ai avut probabil un spasm miocardic(spasm al muschiului inimii), un spasm al muchiului intercostal sau si datorita grijii pe care i-o porti tatalui tau.
Stai linistit, chiar daca stiu ca iti este greu sa faci asta.Imi dau seama ca sunt si persoane ce cred in chestii de genul deci nu mai comentez, incearca sa te linistesti doar.
Noapte buna!big grin