| Tokha a întrebat:

Nijte trupe de rock? Ca Paramore si Evanescence si Green Day FUnda, am pus la sansatate ca sa nu zica niste manelisti niste comentarii cocalaresti "iNTREBAREA ASTA TREBUIE LA sANATATE ca nu ai creier" pentru ca ei urask rock, eu uras manelistii burtosi si muzica aia de toata rushinea

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TheCoon a răspuns:

Bla-bla cui ii pasa ce zic cocalarii...*** them! deci, cam ce ascult eu: LostProphets, Bullet for my valentine, nickelback, green day, sum 41, korn, my chemical romance, ac/dc.metallica,house of lords, fall out boy, red hot chili peppers, secondhand serenade, sr-71, son of dork, billy talent, the all-american rejects, system of a down, Kasabian, three days grace, blindside, paramore, all time low, panic! at the disco, vita de vie, boys like girls, 30 seconds to mars, limp bizkit, alesana, gotthard, 3 doors down, seether, papa roach, stone sour, queen, poate am uitat ceva, oricum poate iti place ceva de acolo. eric_cartman.thecoon (id YM) pace multa!happy

6 răspunsuri:
| 54ndy a răspuns:

Rammstein. Nu ştiu dacă îţi place.

| bellabellsbellsbella a răspuns:

Nu stiu daca iti plac, dar uite niste sugestii:My chemical romance, tree days grace, Metallica.Red hot chili peppers, sunrise avenue, paramore, evenescence. Sper sa-ti placa!
winking

| Чернобыль a răspuns:

Evanescence si AC/DC sunt cele mai tari pentru mine. Sper ca tie iti plac!

| Kadorin a răspuns:

Pai ar fi:
Evanescence,Skillet,Theory of a death men(nu mai stiu exact cum se scrie), Linkin Park, Story of the yars, Three days grace si cam atat, sper ca te-am ajutathappy

| PandaROCK a răspuns:

Hehe, stiu si eu cateva care nu au fost enumerate mai jos : Falling in reverse; Escape the fate; Black Veil Brides; Icon For Hire; Asking Alexandria; Fit For Rivals; Blackelisted Me si Dearest (I'm So Sorry) ( cred ca o sa-ti placa, eu le iubesc :3 ).

| PurpleBox192 a răspuns:

1.Rockerilor adevarati nu le prea pasa de manelisti, ii considera prea inferiori si insignifianti, doar unii emo mai sunt intimidati de ei.
2.Nu mai folosi k sau j atunci cand nu trebuie, doar copilele de 9-12 ani o mai fac si daca tu chiar vrei sa te bagi in chestia asta cu rock-ul, eu zic sa te mai maturizezi nitel, nu e chiar atat de usor sa treci de la o muzica comerciala de la radio sau din club sau poate chiar de la hannah montana, la rock sau poate ca da, dar nu-l vei intelege pe deplin -_-.