Bla-bla cui ii pasa ce zic cocalarii...*** them! deci, cam ce ascult eu: LostProphets, Bullet for my valentine, nickelback, green day, sum 41, korn, my chemical romance, ac/dc.metallica,house of lords, fall out boy, red hot chili peppers, secondhand serenade, sr-71, son of dork, billy talent, the all-american rejects, system of a down, Kasabian, three days grace, blindside, paramore, all time low, panic! at the disco, vita de vie, boys like girls, 30 seconds to mars, limp bizkit, alesana, gotthard, 3 doors down, seether, papa roach, stone sour, queen, poate am uitat ceva, oricum poate iti place ceva de acolo. eric_cartman.thecoon (id YM) pace multa!
Nu stiu daca iti plac, dar uite niste sugestii:My chemical romance, tree days grace, Metallica.Red hot chili peppers, sunrise avenue, paramore, evenescence. Sper sa-ti placa!
Pai ar fi:
Evanescence,Skillet,Theory of a death men(nu mai stiu exact cum se scrie), Linkin Park, Story of the yars, Three days grace si cam atat, sper ca te-am ajutat
Hehe, stiu si eu cateva care nu au fost enumerate mai jos : Falling in reverse; Escape the fate; Black Veil Brides; Icon For Hire; Asking Alexandria; Fit For Rivals; Blackelisted Me si Dearest (I'm So Sorry) ( cred ca o sa-ti placa, eu le iubesc :3 ).
1.Rockerilor adevarati nu le prea pasa de manelisti, ii considera prea inferiori si insignifianti, doar unii emo mai sunt intimidati de ei.
2.Nu mai folosi k sau j atunci cand nu trebuie, doar copilele de 9-12 ani o mai fac si daca tu chiar vrei sa te bagi in chestia asta cu rock-ul, eu zic sa te mai maturizezi nitel, nu e chiar atat de usor sa treci de la o muzica comerciala de la radio sau din club sau poate chiar de la hannah montana, la rock sau poate ca da, dar nu-l vei intelege pe deplin -_-.