anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nimanui nu-i pasa de mine crying. Clasa noastra are azi pregatiriile de Banchet, eu imi doaream foarte mult sa merg. Daca asi fi mers n-asi fi facut alceva decat sa ma simt prost broken heart.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| teonel2 a răspuns:

Doamne...mergi si tu!
Stai linistita, nu te vei simti prost, indiferent de ce ai facut.

| Dumnezău a răspuns:

Bai,infumurata fandosita! Ia nu te mai plange tu, ca n-ai nicio reala problema.Si oricum, banchetele si petrecerile sunt la alegerea fiecaruia, tot o pierdere groaznica de timp raman.N-ai absolut nicio problema care sa te faca sa bocesti sau sa disperi, esti doar doritoare de atentie si mimoza!

| ombladon a răspuns:

Hai flit

| ArianaDwen a răspuns:

Trebuia sa mergi! LOL! Nici eu nu-s bagata non-stop in seama dar nu ma plang, decat sa am o companie enervanta mai bine n-am deloc!happy

| Adina77 a răspuns:

De ce sa te simti prost?
Nu poti sti ce lucruri distractive si frumoase te pot astepta.
Habar n-ai cui ii pasa de tine dar poate e timid/a si n-o arata.
Hai, omulet, nu te prosti!
Imbraca-te frumos si mergi acolo sa vezi ce se intampla, chiar de-i in pripa si pe ultima suta de metri.
Succes!
happy