| Dominicc a întrebat:

Niste exercitii sa iti maresti masa musculara "at home" stie careva?
la picioare si la maini? si pieptu daca se poate.
mersi.
rasplatesc raspunsu serios.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| drpopa a răspuns:

Pe linga exercitii foloseste si un preparat care contine arginina acest aminoacid stimuleaza sinteza proteica, ajuta la dezvoltarea si cresterea fortei musculare este recomandat sportivilor citeste mai multe pe linkul www.terapii-naturiste.com/.../prospecte.../arginina

| drpopa a răspuns:

Daca nu merge intra direct pe www terapii naturiste.com si cauti la produse arginina

| Vizitiul a răspuns:

Pentru a face masa musculara trebuie sa detii greutati mari, iar cu aceste greutati sa faci serii putine. Ma tem ca pentru a face masa musculara e nevoie sa apelezi la aparate profesionale, aparate pe care le gasesti la sala. Daca vrei sa ai un corp bine medelat, du-te la sala si alimenteaza-te corespunzator. Acasa nu poti face mare lucruwinking.

| Vizitiul a răspuns:

Daca vrei tonifiere, poti lucra si acasa, folosesti greutati mici, dar faci multe seriiwinking.

| Vizitiul a răspuns:

Aha, intretinere, poti face flotari, abdomene, genoflexiuni. Iar pentru a intretine partea de jos a abdomenului, poti face alergari usoare in fiecare zi.

| Dominicc explică:

Eu vreau ceva pentru intarire nu cu medicu. ca asa ma duc la sala. dar...

| Dominicc explică:

Am fost si la sala. ma reapuc peste o luna. dar vreau sa mai exersez. asta e ideea

| Dominicc explică:

Nu merge linku

| romanionu a răspuns:

Picioare - Geloflexiuni, Sarituri cu coarda si alearga printr-un parc si 5 km zilnic daca potihappy
Maini - Gantere si Tractiuni
Piept - Flotari cat de multe big grin

| romanionu a răspuns:

Omule...nu iti trebuie terapiilaughing
Fa doar exercitii.

| ionikutza a răspuns:

Practica un spot sau consulta medicul si intreba-l pe el.Aceste intrebari trebuie puse medicului.Eu nu sunt medic si nu iti pot spune ce sa faci, dar iti recomand persoana care este.Mult succes. Dar ai tu mare nevoie de asa ceva?