| Marokanu_Spartanul_1987 a întrebat:

Niste idei pentru slabit, cam 10 kg cat mai repede?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Cauta get fit with Dragos Vultur pe Facebook, e super bun, costa 125 lei meniu personalinat, 125 lei program personalizat de exercitii timp de o luna ambele

| sopranaCadaverica a răspuns (pentru Adry05):

Tipul acela nu era cu infometarea? happy sau confund?

| Adry05 a răspuns (pentru sopranaCadaverica):

Are diete pentru orice obiectiv. Și nu e deloc înfometare, are 5 mese pe zi și super variat.

| sopranaCadaverica a răspuns (pentru Adry05):

Suna bine! ai slabit tu cu el?

Da. Și chiar mă simțeam mai bine mâncând ce-mi dădea el decât ce mănânc în general. O să fie ciudat în primele 2-3 zile pentru că e ceva mai puțină mâncare decât în general dar după e ok, și nu simți că ți-e foame. Exercițiile însă mi se par oribil de grele, chin de-a dreptu.

Uite să-ți dau și un exemplu de meniu dintr-o zi din săptămâna 3 : mic dejun: 50 g de brânză + roșii și castravete; gustare : un iaurt; prânz : carne de miel cu salată; gustare : 20 g de alune de pădure; cină : șuncă și salată
săptămâna 3 a fost bazată mai mult pe proteine, în săptămâna 1 au fost foarte multe fructe, dar nu doar fructe, normal. în săptămâna 2 fructe cu legume în principal. 4 nu-mi mai amintesc

| anonimg a răspuns:

Ana1928 a zis bine si merita funda. Pe langa sfaturile ei ti-as mai da si eu unul: sa sari peste masa de seara. Nu infometare; dar sa nu mai mananci seara, pentru ca seara se va depune tot. In schimb mananci dimineata bine.

| Nirvanaaa a răspuns:

Cel mai bine e sa slabesti in timp.Nu e sanatos sa slabesti mult intr-un timp scurt.Fa sport, mananca sanatos, evita stresul.

| Teo29 a răspuns:

Mergi la un dr. nutritionist, cel mai bun sfat zic eu...happy

| Couragebv a răspuns:

10 kg spui. E o cale, dar nu prea ortodoxa. Ai putea sa amputezi unul din membre. Garantat slabesti. Aceasta e o gluma, si trebuie tratat ca atare.

| theforceofgood a răspuns:

Https://www.librarie.net/......nem-supli- Găsesti aici o carte care o să te ajute în acest sens, deoarece dietele nu reprezintă o metodă de a slăi-deoarece imdetiat ce te apuci de mâncat te vei îngrăsa imdeiat, chiar mai rău, ci metoda este adoptarea unui mod de viață-alimentar pe care să-l păstrezi toată viața. Sau o altă metodă eficientă este operație de micșorare de stomac.

| Ana1928 a răspuns:

Daca te infometezi o sa slabesti pe moment dar dupa o sa te îngrași dublu.cel mai bine e să ai o alimentație sănătoasă ( nu trebuie sa manânci doar salata) de ex. piept de pui la grătar fara ulei, legume mixate, orez, etc...stai cat mai departe de dulciuri, prăjituri, sucuri ( poti bea suc natural 100% de mere, pere, sigur găsești pe cineva care se ocupa cu asta) si mancare prăjită.fa cat mai mult sport posibil, du te la sala, dar dacă nu ai timp cauta exerciții pe Youtube si le faci acasa, dar cel mai bine e să mergi la sala (de preferat cu antrenor)...
Eu asa am slabit in jur de 12 kg in aproape 3 luni

| Marokanu_Spartanul_1987 explică (pentru Ana1928):

Fac baschet de performanta ajuta?