| Serendipity17 a întrebat:

Nişte vitamine Bune de îngrăşat? Şi preţul vă rog.
Mulţumesc! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AtateaConditii a răspuns:

Biomed 6, se ia o lingurita cu jumate de ora inainte mesei si se dizolva in jumatate de pahar cu apa. Iti face pofta de mancare. Costa 35 de lei. Nu stiu sa iti spun daca functioneaza ca am doar 4 zile cu el dar sa stii ca iti da pofta de mancare si m-am ingrasat un kilogram.

| Serendipity17 explică (pentru AtateaConditii):

1 kg în 4 zile?! păi e foarte bine. Mulţumesc multtt :*

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pe la farmacie e bine sa intrebi farmacista ce tip de vitamine ar fi bune dar sa ai peste 15 ani ca daca esti mai mica poate nu vrea sa ti le vanda.

| Serendipity17 explică:

Da...Adevărat că te îngraşi.Dar pui burtică şi în zonele unde nu vrei, nu te îngraşi frumos şi uniform.

| mola a răspuns:

Cu vitamine nu te poţi Ingrăşa.

| DraudeS a răspuns:

Sa incerci daca se da la farmacie fara reteta, Tonotil - N. Erau in jur de 60 de lei 6 fiole, dar au un efect excelent pentru pofta de mancare.

Sanatate!