| 5a5u a întrebat:

No servus. Întâmpin și eu o problemă mai delicată și aș dori niște sfaturi dacă se poate.
Well, long story short:
Acum 4 zile am fost la o seara de film cu niște amici, filmul fiind de groaza într-un fel. La un moment dat s-a întâmplat o crima foarte disturbing, adică un bărbat și copilul au ucis-o pe mama băiatului. So, eu mi-m luat puțin trigger și am început să am gânduri destul de urâte și destul de dese, uneori dispar, alteori nu. Deci întrebarea mea ar fi: Ce aș putea face? Btw am 19 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Nimic. Uită-te la alt film de groaza și o să ai alte gânduri care le vor înlocui pe cele vechi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ai putea sa lucrezi un pic la gramatica "as putea face" se scrie as putea face, nu exista cratima acolo, pentru ca pe mine asta ma sperie mai tare decat filmele de groaza si vorbeste naiba romana nu romgleza pentru ca ai niste exprimari hibride ridicole, nu te va mai intelege nimeni la un moment dat.
Legat de cealalta problema, nu te mai uita la filme de groaza, daca te-a speriat incat sa ai ganduri urate, iti trece cu timpul, iesi la o bere, un suc sau vezi alte filme, dar nu de groaza.

| SkateFunk a răspuns:

Pentru inceput, no offense, dar incerca sa te exprimi putin mai coerent... ca, smr jana de am intales cv laughing
"uneori dispar, alteori nu. " Unde dispari mai exact?laughing

| S4I7 a răspuns (pentru SkateFunk):

Zice ca gandurile dispar., nu el dispare. Dar daca tu procesezi mai greu, asta e, atat poti tu si aia e.

| Bianca1203 a răspuns:

Nu te mai gândi acolo, daca nici așa nu merge, du-te la un psiholog.

| AndreiTpuMolostina a răspuns:

Salut. Eu acum ceva timp am vazut un film horror di am avut o problema la fel ca tine. (It se numea si eram mai mic pe atunci). Incearca sa te gandesti la un ending diferit. Eu ma gandeam dupa endingul normal ca ei de fapt l-au omort pentru totdeauna daca ai idee cum e filmul. Zi faina!