Consider ca medicul ginecolog si-a dat cu parerea din moment ce ti-a prescris acel medicament.Se pare ca ai o dereglare hormonala mai severa, nicidecum o sarcina care in acest moment trebuia sa fie mai mult decat evidenta. Este imposibil ca o sarcina de cca. 4 luni sa nu fie observata la ecograf. Daca nu apare menstruatia te duci din nou la medicul respectiv, eventual pentru alte investigatii sau sa-ti dea explicatiile necesare. Multa sanatate.
Intrebarea mea ar fi daca puteam sa raman insarcinata si daca nu am avut ciclu in acea perioada, de exemplu in ultimul timp si sa nu fie vizibil inca la ecograf
Nu isi da drumul, dar poti ramane si din lichidul lui preejaculator. Ar trebui sa stii acest lucru.
Tratamentul pe care l-ai primit suna a tratament dupa ureche. Eu as cere o a doua parere, cauta unul mai cu experienta.
In cazul in care menstruatia iti lipseste de 4 luni si aceasta lipsa s-ar datora unei sarcini, aceasta in acest moment ar trebui sa aiba minim 4 luni si o sarcina atat de avansata este imposibil sa nu se observe mai ales la ecograf.In 24 de ore poti afla cu precizie de 100% daca esti sau nu insarcinata printr-o banala analiza de sange. Orice laborator de analize medicale poate testa cu precizie de 98-99% prezenta hormonului de sarcina care este produs doar de placenta fatului. Ti-am amintit de aceasta metoda deoarece iti poate inlatura orice indoiala privind aceasta problema cu o precizie de 100%.
Carmen133 întreabă: