DA te ajuta! eu port ochelari si am fost la control si am intrebat si a zis doctorita ca daca mai am probleme sa ma duc deci... prin urmare ar trebui sa faci un control ca nu de rau poate te ajuta mai mult!
Pa, pa
Da e in regula, dar daca chiar nu vezi foarte bine in rest ar trebui sa faci un control.bafta!
Nu, nu e in regula deloc. Te rog, nu fa aceeasi greseala pe care am facut-o eu. Asa am purtat si eu fara sa fac un control si mi-a scazut vederea de 1, 3 grade. Iti sfatuiesc sa faci un control mai intai, ochii nostri sunt extrem de sensibili. Ajunge o zecime de grad in plus sau in minus pentru a-ti afecta amandoi ochii.
Ar trebui sa mergi la un control,sa afli exact ce probleme ai la ochi, dioptriile necesare, si cand/cat trebuie porti ochelarii. daca nu te tratezi corespunzator se poate agrava.
bye!
Bună.
Și ochelarii cine ți a recomandat? Nu medicul oftalmolog?
Mergi la control de specialitate ori de câte ori este nevoie, cel puțin la 1 an sau 6 luni.
Pa, pa.
Daca porti ochelari de vedere fara prescriptie medicala, faci o mare greseala. Du-te la oftalmolog sa-ti indice dioptriile reale.
dobrin1019 întreabă: