DA. Testele de sarcina nu gresesc niciodata atunci cand arata pozitiv. Am trecut cu prietena mea prin asta si tot asa, arata a doua liniuta foarte neclara... si a fost sarcina!
Felicitari, sigur esti insarcinata, oricum mergi la un ginecolog pentru confirmare.
Felicitari! Cred ca esti gravida! testele de sarcina au relativ scazut procent de eroare, deci cel mai bine ar fi sa mai faci un test simplu, eventual sa faci unul si la un laborator de analize, dar cea mai sigura este ecografia la un medic specializat pe abdomen-uter, apoi ar fi bine sa te revada un ginecolog, faptul ca ai dureri de spate in crize, este posibil sa fie legat de sarcina si ar fi pacat sa nu-i faci un bebelus baietelului tau! Ingrijeste-te! Sarcina usoara si un bebelus sanatos!
Mai fa un test si eventual o ecografie interna, cu sonda.
Succes. Fa bebele pentru ca e diferenta buna intre copii.
Controlul a fost facut destul de devreme, exista posibilitatea ca sarcina sa fie prea mica si nu te poate cunoaste, dar daca acum ai mai facut un test de sarcina si nici un rezultat, atunci mergi la medi si fa analize, atat pentru a afla daca esti sau nu insarcinata dar si pentru a vedea ce probleme sunt! Multa sanatate!