| qieiqpalz a întrebat:

Nu am mai mancat pizza de mult timp pentru ca eu sunt in perioada de slabire si as vrea sa mananc sa merg cu clasa ar fi ok? Care ingrasa mai mult pizza sau hamburger cu cartofi prajiti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
18 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Depinde si ce fel de pizza si hamburger dar mănâncă ce vrei cat timp tii dieta inainte si dupa excursie. Poti sa-ti faci pofte de genul din cand in cand, e absolut normal si nu merita sa suferi cand vezi ca ei mănâncă si tu nu. Ideea e sa nu mananci chestii de genul prea des, ocazional e mai mult decat ok. Deci distractie faina si pofta buna laughing

| RAY a răspuns:

Termenul de ingrasare este inteles gresit,in primul rand corpul tau sa stii ca are un echilibru a lui,asta inseamna ca dupa slabire trebuie sa fim foarte atenti la ceea ce mancam,trebuie sa intelegem ce se intampla cand mancam
grasimile =se acumuleaza rapid,se stocheaza rapid de catre organism
proteinele se folosesc pentru celule nu se stocheaza
carbo se folosesc ca energie,se stocheaza cand nu facem efort
in concluzie evita alimentele bogate in grasimi,pizza contine multe calorii, evita sucurile dulci, apa minerala doar apa plata, in locul tau as merge pe niste snitele cu carne de porc si paine dar nu prea multe si cateva fructe, apa plata, cartofi prajiti sunt o bomba calorica si fac rau la ficat, sanatate

| qieiqpalz explică (pentru RAY):

Boss eu nu pot manca chipsuri sucuri minerale pentru ca mi-e rau de la ele...dar eu am sa mananc pizza pentru ca nu am mai mancat de mult timp. undeva la 5 luni

| RAY a răspuns (pentru qieiqpalz):

Una intreaga?

| qieiqpalz explică (pentru RAY):

Da

| sierra1 a răspuns:

Nici una dacă nu sari calul (1-2 lunar) și îngrașă ambele dacă le consumi zilnic. Alegerea e a ta. POFTĂ!

| qieiqpalz explică (pentru sierra1):

Nu nu happy doar o pizza fara suc fara altceva

| Sn4k3 a răspuns:

Nu te ingrasi de la o singura pizza, doar sa nu mananci pe langa ea alte multe lucruri. Daca vrei sa slabesti, trebuie sa fii in deficit caloric si pizza are in jur de 600 calorii, deci iti dai tu seama cat poti sa mananci.

| qieiqpalz explică (pentru Sn4k3):

Numa 600? boss o pizza intreaga nu o felie

| Sn4k3 a răspuns (pentru qieiqpalz):

In jur de 1200 (una medie), scuze, ma gandeam la aia mica.

| qieiqpalz explică (pentru Sn4k3):

La mine in oras nu am una medie am doar una normala si una gigant.din cate imi aduc eu aminte are 500gr aia normala

| Sn4k3 a răspuns (pentru qieiqpalz):

Aia ''normala'' e medie.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Hamburger-ul cu cartofi prajiti ingrasa mai mult, deci ramai la o pizza mai simpla gen prosciuto si ciuperci sau margherita.

| Lostlyric a răspuns:

Poti sa fii in perioada de slabire si sa-ti faci o pofta din cand in cand. Nu e nevoie de strictete atat de mare.
Poti alege o pizza. Daca crezi ca iti da sentimentul de vina, ia o pizza vegetariana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si culturistii profesionisti cu un regim alimentar strict au o ziua-n care mananca prostii. Parerea mea este ca nu v-a afecta dieta. Asta daca faci si sport pe langa o alimentatie sanatoasa.
Ai putea sa ti-o cumperi cu ton daca exista in meniu.
Alimentele nesanatoase mancate odata pe saptamana nu ingrasa. Organismul se ingrasa in timp.

| qieiqpalz explică (pentru anonim_4396):

Bulking au profesoniosti nu stiu sincer ce e.dar ok am sa manac o pizza abia astept o pizza picanta diavola ma gandeam

| anonim_4396 a răspuns (pentru qieiqpalz):

Bulkingul nu inseamna acea masa nesanatoasa o data pe saptamana. Bulkingul inseamna peroada de crestere in masa musculara cand culturistul mananca pe o perioada lunga de timp un numar mai mare de grasimi si calorii decat ar trebui sa manance normal, pentru a-si mentine msa musculara. Perioada dupa care, v-a incepe slabirea. Normal, bulkingul este inaintea competitiilor, pentru profesionisti sau iarna, pentru culturistii normali ce doresc ca vara sa arate bine.

| AlexSalling a răspuns:

Dragule, o pizza nu-ti va face nimic rau. Poti sa mananci, si eu am tinut dieta si am mai facut abateri in a manca altceva, nu m-am ingrasat deloc inapoi. O pizza nu se pune.