| pantofipantofi a întrebat:

Nu am mancat la timp si acum ma doare foarte rau stomacu, il simt gol si imi vine sa vomit, am mancat acum dupa ce am simtit asta dar nu se amelioreaza, ce trebuie sa fac? ma simt ingrozitor de rau, imi e rau

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Piticuuu a răspuns:

Si mie mi se mai intamplat.asta pentru ca stomacul nostru este obisnuit sa "prepare" sucul gastric la o anumita ora(atunci cand mananci deobice) si daca nu ai mancat...din cauza asta.Eu Chiar daca mananc, nu trece. oricum pana ma linistesc stau intinsa in pat... eventual culca-tewinking

| PetreConstanta a răspuns:

Ranitidina,carbune medicinal sau emetiral Doamne ajuta sa te simti bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Manaca un fruct acrisor(o portocala sau un mar)pentru a-ti mai trece senzatia de greata,eventual poti bea si putina apa si incearca sa dormi putin(daca vei reusi sa adormi,te vei simti mult mai bine la trezire),daca nu poti, stai intinsa pana te vei simti mai bine. Dupa ce-ti mai revii putin, ia masa(sunt convinsa ca starea pe care o ai nu ti-a permis sa mananci suficient)si-ti vei reveni complet destul de repede.Pe viitor, in schimb, ai grija sa mananci la timp.