| llleo a întrebat:

NU am pofta de mâncare, mananc cam de 2 ori pe zi. Vreau sa ma ingras dar nu pot. Ce sa fac cu pofta asta de mancare? O fi problema de la glanda ceva? Si daca ar fi unde ma duc sa vad?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Mananca zilnic, ca gustare, cel putin cate un mar inainte de masa (in jur de ora 10-11) si dupa masa (in jur de ora 16-17). Iti va regla metabolismul.
Consumand zilnic mere, este sanatate curata!

| llleo explică (pentru Bula):

Vai eu nu mananc nici mancare ba mere

| Bula a răspuns (pentru llleo):

Mananca intai mere (cu coaja impreuna! )! Dupa o ora iti va aduce pofta.

| llleo explică (pentru Bula):

Deci înainte de mic dejun pe la ora 10 11 și după prânz pe la 16 17? și mersi

| Bula a răspuns (pentru llleo):

Micul dejun se ia inainte de ora 9, pranzul intre 12-15, iar cina se ia seara (preferabil in jurul orei 18).

Bula
| Bula a răspuns:

Problemele de glande se pot verifica la endocrinologie.

| Zuzu1991 a răspuns:

Din pacate, pentru pofta de mancare singura solutie sigura e weed
insa e ilegala in Romania, mai asteapta, poate, poate, sau muta-te in Basarabia, acolo am auzit ca e legala

| llleo explică (pentru Zuzu1991):

Esti diliu

| Zuzu1991 a răspuns (pentru llleo):

Merci, cel mai frumos lucru pe care mi l-a spus cineva azi big grin
din pacate pentru tine, sunt singurul care ti-a raspuns la intrebare si nu o tona de diete, care sunt off-topic
ghici cine e diliu tongue

| llleo explică:

Esti dulce rau