anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu am voie nici un pic de sare din luna a sasea? ce se poate intampla?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Daca indicatiile medicului sunt ca, tu fiind gravida in luna a VI-a, nu trebuie sa consumi sare, este important ca sa respecti aceste indicatii pentru, a nu ajunge in situatia de a pune in pericol sanatatea ta ori cea a fatului. Poti in schimb sa folosesti "Sare fara sodiu", pulbere de uz oral, care se gaseste la farmacie si care da senzatia de sarat, dar nu este periculoasa pentru starea in care esti tu. Cred ca este important ca sa gatesti mancarurile separat pentru tine fara sare, pentru ca sarea conduce la acumularea de apa in organism, care duce la randul sau, la cresterea valorilor tensiunii arteriale, care-ti pot afecta sarcina si chiar pe tine insuti.
Gandeste-te la faptul ca, este vorba de inca trei luni, care vor trece, in schimb tu vei aduce pe lume un copil sanatos, fara sa-ti pui in pericol propria stare de sanatate.
Iti urez succes si multa sanatate.

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

N-ai voie sare probabil fiindca faci edeme si hipertensiune. Riscurile sunt multe: accident vascular pentru tine, moarte fetala, suferinta fetala severa. Asculta indicatiile medicului, mai ai cateva luni si bebelusul se va naste.

Bula
| Bula a răspuns:

NU deloc, doar cantitate redusa.
Sarea ajuta la cumularea apei in organism.

| nicky a răspuns:

Probabil ca nu elimini apa din corp, bine ar fi sa asculti sfatul medicului. Foarte putina sare cred ca poti folosi.

| cely a răspuns:

Poti face tensiune sau te umflii din cauza ca retii apa.

Întrebări similare