Vegeta contine chiar mult sare de sodiu.
Dar necesarul de sare a organismului este de 2-5g/zi.
Asta e problema la mine, că eu beau foarte mult lichid pe zi câțiva litri de apă, și suc, nu mai zic vara cred că depășesc 5l de apă pe zi, și nu, nu am diabet, dar nu consum sare sau alimente care conțin sare, decât uneori mănânc brânză, nu cred că consum nici măcar 2g de sare pe zi, și media pe zi de sare a unui om sănătos și care bea foarte multă apă mai mulți litri pe zi ar trebui să fie de 5, 6 g de sare
Tocmai de aceea vreau sa consum alimente care să conțină sare, dar sa nu fie așa sărate, fiindcă eu beau foarte multa apă după ce consum ceva sărat, chiar și 0, 5 odată.Am auzit că organismul are nevoie de sodiu în cantități foarte mici, și vreau să consum alimente bogate in sodiu, dar care să nu fie sărate
Vegeta e mai mult sare decat legume. Bagi sare in tine cu kg. Degeaba tot repeti "nu consum sare".
Tot te invarti in jurul termenilor "sodiu" si "sare". Stii ce este sarea? Este clorura naturală de sodiu. Are sodiu.
Eu iti recomand sa renunti la vegeta. Aproape toate alimentele procesate au sare. Chiar si painea. Deci iti iei aportul zilnic din alimente.