| lory_5509 a întrebat:

Nu cred ca e de bine, acum ceva vreme mi-a venit menstruatia, inainte de asta adica inca din inainte aveam o chestie galbuie, dar am tot citit pe aici si am vazut ca nu e de bine sa fie mai galbena de ce:-s?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Secretia vaginala normala este gelatinoasa, transparenta, ca albusul de ou. Doar daca o lasi mult timp devine galbuie. Dar la o femeie care se spala in ritmul normal (dimineata, seara si dupa scaun) si isi schimba chilotul suficient de frecvent (adica la maxim 12 ore), secretia nu are timp sa devina galbena. Daca este galbena de la inceput, in ciuda masurilor normale de igiena, semnifica o infectie si e nevoie de un consult ginecologic cu prelevare de secretie (de pe vulva daca fata este virgina) pentru analize de laborator.

| Mirruna a răspuns:

thinking e secretie vaginala. Si la mine a fost uneori asa, dar nu am patit nimic.

| GwenS a răspuns:

Este totul bine.si eu am patit la fel si nu am avut nimic.aia a fost ca o anuntare a ceea ce urma...in fine dar daca este foarte galbena.nu cred ca e bine.se poate din cauza unei raceli.dar daca nu efoarte galbena e okwinking