| Dr.StomatologG.G. a întrebat:

Nu e o intrebare, ci este un apel catre toti. Doar in Romania sunt peste 10000 de copii bolnavi de leucemie, talasemie majora sau boala Hodgkin.Alaturati-va la aceasta campanie, sa se infiinteze Registrul National de Donatori Neinruditi.In fiecare zi puteti sa salvati cate o viata. Apasati pe urmatorul link si salvati o viata chiar azi! http://formular.stirileprotv.ro/ Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

M-am inscris si eu si sotul meu. Multumim de initiativa, chiar vroiam sa ma inscriu, dar nu stiam cum.

tundenana
| tundenana a răspuns:

O idee minunata... bravo... m-am inscris si eu familia mea...

| Dara a răspuns:

M-am inscris. Si mi-am anuntat toate cunostintele.

| mioara a răspuns:

Eu ma m inscris deja la pro tv hai cu toti sa ajutam acesti copii nevinovati [mana de la mana]

| borsec a răspuns:

Ne-am inscris

| miry a răspuns:

Mam inscris sunt multi copii bolnavi, purtatori de boli grave, unii dintre ei fara parintii iar noi ne vaitam intruna e problemele noastre care fata de cele a acetor copii sunt imense in comparatie cu ale noastre

| Dr.StomatologG.G. explică:

Informati pe cat mai multi putei, sa ne inscriem macar 100. Eu in timpul studiilor am vazut cateva cazuri din astea, nici nu puteti sa va imaginati prin ce chin trec copii astia...Sa ajutam copii!

| elinea a răspuns:

m am inscris, multumim pentru initiativa!

| cotzobel a răspuns:

Ce bine ar fi daca toate posturile de tv si de radio ar face o astfel de campanie, poate asa nu ar mai fi atatia bolnavi. bravo pro tv pentru aceasta campanie

| oooooooo a răspuns:

M-am inscris...multumim ca ne-ai dat ocazia de a face o fapta buna!

| oooooooo a răspuns:

M-am inscris...multumim ca ne-ai dat ocazia de a face o fapta buna!

| galileo a răspuns:

Este o campanie buna, sper sa se realizeze.