| AvalohAlyn a întrebat:

Nu e saptamana in care sa nu am zile cand ma plictisesc si sa nu fiu trist, in depresie, pur si simplu nu mi se mai pare viata asa interesanta dar vreau sa traiesc ca mi-e frica de moarte.Eu sunt mai apatic, ma plictisesc repede si sunt multe zile cand nu am chef de nimic si ori ma bag in pat si stau acolo, ori stau pur si simplu degeaba si pierd vremea.Nici tratamentul cu Prozac nu ma mai ajuta.Viata mea e plictisitoare.sadNu am hobbyuri sau pasiuni, ma plictisesc repede si des...si sunt trist si apatic.
Voi cei care ati trecut prin asta cum rezistati zi de zi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Problema ta cea mai mare este ca nu ai de lucru si nu iti găsești o pasiune. Cand ai obligatii, nu te mai gândesti ca esti depresiv. Tu nu doar ca esti depresiv dar ai si timp sa tot repeți asta. Nu ai un job stabil. Nu cauti sa dezvolti nimic in niciun domeniu apoi iti doresti sa mai ai si pasiuni din senin. Ai o viata depresanta fiindca TU nu ii dai un sens. Da i un sens si lasa moartea! Ea ne ia pe toti, nu asta ar trebui să fie grija noastră. Degeaba iei prozac, cu sau fara prozac, tot depresiv esti fiindca nu faci nimic pentru bunăstarea ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și eu sunt așa.Serios m-am saturat de asta