Nu este bine din mai multe motive, nu e vorba numai de dureri, risti sa te infectezi iar igiena lasa de dorit
Nu e vorba de durere, ci de posibilele infecții de care trebuie să te ferești!
Ce te costă câteva zile?
Durerile difera in functie de persoana. Problema o reprezinta de fapt riscul crescut de infectie, rana, etc. Si esti mai expusa si bts-urilor.
Buh, in viata fa-le pe toate. nu are ce sa ti se intample. esti constienta ca ce-i prea mult strica. daca nu abuzezi nu se intampla absolut nimic. din contra, iti scade din durerile menstruale. (aa si dezavantajul, e f mare lubrifierea.)
Nu e adevarat. Intr-adevar nu e indicat in acele zile, pentru ca esti predispusa la contactarea infectiilor sau altor boli, dar nu pentru ca sunt durerile mai mari. Daca te referi la durerile menstruale, ele chiar pot fi ameliorate. Nu degeaba sexul se numeste "aspirina saracului". Nici de dureri in timpul sexului nu poate fi virba din moment ce vaginul e deja lubrefiat. Dezavantajele sunt predispozitia la infectii, cum spuneam mai sus si faptul ca amandoi va murdariti destul de rau.
Depinde de organism si de modul in care aceasta reactioneaza + imunitatea lui
Nu este indicat!
riscul de infectie al organelor genitale feminine este foarte ridicat! plus ca nu este nici tocmai igienic!
Poti face, dar protejat. Dar eu cred ca ar trebui sa mai astepti 2, 3 zile pana trece ca e cam scarbos sa fii toata cu sange...
Daca nu are rabdare asta e treaba lui draguta, nu te lasa influentata de baieti care doar profita, daca te iubeste nu o va face cu tine pentru ca daca te iubeste te respecta... Iar daca nu va iubiti de ce sa-i satisfaci u poftele?
Mai bine asteapta, eu tot am auzit ca e foarte dureros in schimb e scarbos
anonim_4396 întreabă: