| powergirl a întrebat:

Nu esti din cauza sarcinii nu sunt insarcinata stiu lucrul asta foarte bine mama a avut in nodul la san s-a operat in oct anul trecut si s-ar zice ca e de natura canceroasa dar pana anul trecut a fost sanatoasa tun de 2 zile am patit sa ma doara sfarcurile cum am mai zis nu cred sa fie din cauza cancerului lui maica mea ca ea nu a avut treaba cu asta pana acum ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,
Cunosc pe cineva care a avut noduli la san si a scapat. Daca te intereseaza, sa o cunosti scrie-mi la: daniela.constantin@gmail.com

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu e din cauza cancerului, dar cu atat mai mult trebuie sa mergi la medic cat mai repede.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Consultă un medic ginecolog pentru mai multe informații.
Sănătate.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tocmai pentru ca mama ta a avut probleme anul trecut, tu trebuie sa mergi la doctor.intri intr-o categorie de risc, chiar si numai, pentru ca mama ta a avut numai un nodul.