Pai din moment ce ti s-a intamplat asta ar trebui neaparat sa te duci sa vezi un doctor.
Palpitatiile apar pe fondul unui deficit de potasiu (se gaseste in banane, citrice vegetale verzi, cartofi, caise, rosii, seminte de floarea soarelui) cu rol in normalizarea ritmului cardiac, echilibrarea balantei apei, oxigenarea creierului, alergii, energizare...
Cel mai mult probabil asta e ^_^, mai mananca fructe si incepe si practica un sport
Mai mananca legume si fructe si apuca-te de un sport iar daca nu-ti trece du-te simplu la medic.
Asta vorbeste cu parintii tai spune-le (in caz ca ei nu stiu de inima ta) si mergi la un control medical... aici pe net nu se ia pulsul
Lipsa de calciu si magneziu, mi s a intamplat si mie...mergi la medic sa-ti dea tratament
S-ar putea sa ai lipsa de calciu si magneziu. Daca acest lucru este cauza, te sfatuiesc sa mananci fructe si legume...
Totusi, cel mai indicat lucru ar fi sa le spui parintilor tai si sa mergeti impreuna la un medic. El o sa-ti dea sigur un tratament...
Este vorba ca eu iau calciu, consum fructe si legume...Chiar nu stiu ce ar putea fi!
Nu cred ca este ceva grav, s-ar putea sa ai decat o lipsa de calciu. Pentru asta poti lua calciu sau orice tip de vitamine. Dar ai putea sa-ti faci niste analize pentru a fi mai ok:*