In mod normal nu ai ce face daca nu respecti ceea ce ti. a recomandat dr si anume sa nu iesi circa 10 zile risti sa mai faci inca o data dupa o anumita perioada de timp adica "sa se intoarca"varsatul ceea ce e mult mai rau deoarece iti apar pe tot corpul niste bube aproape ca furunculele si raman semne.La mine si acum se mai vad dupa aprox15 ani.Insanatosire grabnica!
Nu cred. In general timpul de vindecare e 10 zile din cate retin eu si daca vrei sa nu ramai cu semne sau sa se agraveze atunci asculta sfatul medicului, stai in casa ca banuiesc ca de asta vrei sa te vindeci mai repede, pentru. ca nu poti sa iesi.
Doar poti folosi pudra mentolata, dar nu poti sa faci nimic sa se vindece mai repede eu am facut varicela cu 3 zile inainte de nunta, recunosc nu am stat in casa si vezi ca daca iti rupi bubele acelea iti raman semne! insanatosire grabnica!
Nu prea se poate.mai bine faci tot ce-ti spune medicul, ca sa fie ok dupa, nu incerca sa iesi, sau sa incalci vreo indicatie, sa nu se agraveze dupa.ai sa vezi ca nu va fi chiar asa de greu. daca ai prieteni care au avut deja boala ii poti chema la tine, din ce stiu eu, nu au ce sa pateasca.
___Enzo întreabă: