| 이벨 a întrebat:

Nu fac sport aproape niciodata. Azi am fost pusa sa alerg 5 ture de teren. Nu am facut cine stie ce incalzire. De pe la a treia tura pur si simplu nu am mai putut respira si se auzea un fel de fornait ca si cum nu imi ajungea aerul. Asta e din cauza ca nu fac sport? Sau am probleme cu respiratia sau altceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Aflorin a răspuns:

Ai mare grija, si eu am aceeasi problema, este o problema la inima respectiv la valva.Iti recomand sa te duci la cardiolog.

3 răspunsuri:
| bogdan1004 a răspuns:

Nu respiratia nu are nicio treaba, nu ai mai facut sport., stiu cum e abia mai poti respira, Fa sport mai des, si incepe cu o mica incalzire si niste ture mici cam 2 pe zi si dupa o luna incepe sa urci 3-4-5 etc

| frikk a răspuns:

Toţi obosim.doar suntem oamenii nu roboţi laughing

| VinnieMmM a răspuns:

Pentru ca nu faci sport cum ai zis tu aproape niciodata, normal ca atunci cand incepi sa faci sport plamanii iti obosesc mai repede pentru ca corpun depune mai mult efort deci daca o sa continui sa lenevesti o sa ai probleme cand vei fi mai mare