| RAY a întrebat:

Nu inteleg ceva o doctorita mi-a spus ca cu niste ace va face sa numai ma doara maseua dar in timp va reveni durerea cum este posibil dfin moment ce nervi numai sunt?

doar cine stie ceva legat de medicina

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Probabil e vorba de o infectie. Cand ai nervul scos durerea nu mai vine din interiorul maselei ci din cauza inflamatiei care provoaca durere in gingie si in nervii din gingie.

| RAY explică (pentru OoBunnyoO):

Mi-a spus ca daca o plombez costa triplu, se va ingeri in timp si nu voi putea manca pe ea pratic e pe post de amintire atat nu voi putea folosi

| OoBunnyoO a răspuns (pentru RAY):

Daca ti-o plombeaza si iti trateaza maseaua nu este adevarat. Vei putea manca pe ea la fel ca pe maselele normale. De innegrit se innegreste un pic, insa culoarea nu va fi observabila in comparatie cu celelalte masele. Devine mai putin alba, atat. Insa faptul ca nu vei putea sa o folosesti este o aberatie. Eu am masele cu plombe puse si cu nervul scos si sunt in starea asta de ani buni. Nu am avut nicio problema cu ele si le folosesc ca si restul maselelor.
Ar mai fi o solutie sa ii pui pivot si sa o imbraci, daca este aproape distrusa. Insa acest lucru te va costa mai mult decat plomba, insa pivotul este mult mai rezistent.
Incearca sa te duci la alt dentist. Nu stiu cum si-a luat diploma doctorita asta.

| DeeaV a răspuns:

E posibil sa ai o infectie, ia un antinevralgic pentru durere si daca nu te ajuta, o fiola de agocalmin sau un ketonal rezolva problema pe moment. Indicat e sa faci o radiografie ca sa aflii exact unde-i baiul.