| olga13surugiu a întrebat:

Nu înțeleg de ce am o senzație de parcă mi-ar pulsa genunchiul de la piciorul stâng. De parcă s-ar încorda și apoi se lasă iar după din nou se încordează. Sunt motive să-mi fac griji?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dnzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Spasme musculare big grin ai facut putin mai mult efort si din cauza astamSpre exemplu, eu am patit sa am o spasma la unarul stang.Se incorda si apoi se lasa si facea toate astea involuntar si arata ca si cum as fi avut inima in umar. Poate la tine nu e asa grav, pe mine m-a tinut 20 de minute, insa nu a durut, doar contractii involuntare.Nu ai de ce sa iti faci griji, e un proces normal si nu folosi unguente decat daca ai o leziune.

1 răspuns:
| Dumitru_Mirela_1990 a răspuns:

Probabil l-ai forțat sau te-ai lovit zile astea. Folosește un unguent termogen și pune-ți o genuncheră.