Buna!
Incearca ca in loc de dulciuri, sa papi fructe. Sunt fructe extrem de dulci, dupa care te asigur ca nici nu mai vrei dulciuri.
Ex. Strugurii
Bafta!
Si mie imi este greu uneori sa ma abtin de la dulciuri, dar incerc sa ma gandesc ca imi fac rau..si reusesc sa ma abtin. Pentru ca dulciurile in exces nu sunt bune deloc, sunt chiar periculoase. Incearca sa te dezobisnuiesti de la a manca dulcuri atat de des...gandeste-te ca unul din efectele consumului in exces de dulciuri este faptul ca iei si greutate, si nu prea cred ca iti place...Pentru ca odata ce pui niste kilograme in plus, e mai greu sa le dai jos. Si nu numai...consumul dulciurilor in exces duce si la diabet....Ai grija.
Nu stiu daca exista scapare.Si eu am incercat sa imi propun sa nu mai mananc dulciuri de frica imbolnavirii, a diabetului dar nu am reusit.
Ar fi bine sa iti faci niste analiza medicale, s-ar putea sa fie ceva mai complicat dar cum tu nu ai spus ca ai avea alte probleme sper sa nu fie. Incearca sa mananci fructe ca de exemplu: mere, kiwi, struguri... mai putine banane
Trebuie sa ai zilnic pe masa fructe nu dulciuri, doar asa nu te vor mai tenta dulciurile, care pe langa faptul ca nu sunt sanatoase, contin multe calorii.
Inseamna k esti hipoglicemica
organismul cere glucide, incearca sa mananci o ciocolata amaruie.adica cateva patratele zilnic si iti va ridica moralul si iti atenueaza starea de dulce...bafta!
Toata lumea spune sa mananci fructe, etc...doar ca nu e chiar asa de usor pentru ca ei nu stiu prin ce treci. si eu sunt tot ceva de genu.ma enervez foarte usor si nu am deloc stare si simt nevoia sa mamanc ceva dulce.parca e o dependenta sau ceva de genu e foarte aiurea...eu am mers la nutritionist si tot nu ma pot lasa de dulciuri