| laura_7876 a întrebat:

Nu mai pot deschide gura mai mult de 2 cm maxim. Am fost la stomatolog, am facut ecografia panoramica si cea pe articulatii dar totul este normal, mi-au fost recomandate sedinte de fizioterapie cu ultrasumete si cu laret, am facut 15 sedinte, dupa sed 6 si dupa 10 dinineata am reusit sa casc normal dar doar atunci. Diagnosticul a fost Artroza Temporo Mandibulara. Nu am nici un rezultat si nu stiu unde sa ma mai duc.Ma poate ajuta cineva? Astept raspunsurile voastre. Va multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Nu ai specificat antecedentele bolii, cum a aparut, in ce conditii, de cat timp, dar:
Daca poti deschide gura mai mult, cu degetele, si nu ai dureri (nu ai specificat asemenea aspect), atunci este problema nurologica!
Mergi la consultatie si la un medic neurolog bun!

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Incearca si la un medic reumatolog. Uneori este primul semn de poliartrita reumatoida.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Du-te urgent la Chirurgie Maxilo-Faciala! Succes!