| Adrian_Paraschiv_1993 a întrebat:

Nu mai pot ma doare capu, si putin cand apas pe ochi sa fi racit?. mie si putin ameteala ma simt slabit daca aveti si voi simptomele astea... zice-ti

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anonimuserr a răspuns:

Te poate lua oricând răceala, nu e o regulă. În orice caz 7, 10 zile va dura până te vei face bine. Deci durează.

3 răspunsuri:
| Anonimuserr a răspuns:

DA ai răcit dacă ai nasul înfundat și te doare capul. Asta e clar. AI mai pus o întrebare și ți-am răspuns.
Tu nu ai mai fost răcit niciodată? E pentru prima oară acum când ai aceste simptome?

| Adrian_Paraschiv_1993 explică (pentru Anonimuserr):

Da vreua sa-ti zic sincer ca n-am mai racit de 3-4 ani si mi-e frica ca acu o sa ma ia rau sad, intelegi sad

| Adrian_Paraschiv_1993 explică (pentru Anonimuserr):

Ok multumesc frumos pentru timpu acordat!

| Anonimuserr a răspuns (pentru Adrian_Paraschiv_1993):

Te poate lua oricând răceala, nu e o regulă. În orice caz 7, 10 zile va dura până te vei face bine. Deci durează.