Pai, totul e simplu, in realitate! Du-te la baie, priveste-te in oglinda si spune-ti ca problema ta cu ovarele s-a rezolvat si ca e timpul sa uiti de tot necazul provocat de ea! Esti tanara, ai o viata frumoasa de urmat; vrei sa fii mereu legata de toaleta? In tine sta puterea de a schimba ceea ce nu-ti place la tine! Mersul la psiholog ajuta, dar costa bani si nu se rezolva din 2 - 3 sedinte care oricum vor trece de 200 lei. De ce nu incerci sa pastrezi acei 200 lei si sa-ti cumperi ceva ca sa te feliciti pentru ca ai reusit singura sa-ti rezolvi problema? Cand mergi la toaleta, incearca sa rezisti sa nu te asezi, ci sa iesi si sa-ti spui ca nu are rost sa faci o "vizita" acolo fiindca tocmai ai fost! Incearca sa simti in corpul tau senzatia aceea ca vezica urinara iti este goala si sa o mentii cateva secunde, apoi mai mult cu fiecare zi care trece. Totul e in capul tau, iar daca vei continua sa disperi, depresia va fi si mai mare. Ia cate un magneziu efervescent pe zi, timp de cateva zile si dormi mai mult! In timpul somnului, corpul isi revine si tu esti afectata inca de problema cu ovarele. Ai putina rabdare cu tine! Nu uita: TU ESTI SEFA A TOT CEEA CE TI SE INTAMPLA! Numai bine!
Vroiam sa merg la psihologul scolii si nu cred ca trebuie bani dar mi-e jena sa zic pentru ca multora li se pare o problema banala si fara logica sa mergi la baie din cauza psihicului. E foarte greu desi nimeni nu ma intelege cat imi este de greu sa nu merg la scoala si sa pierd atatea ore si sa-mi fac absente, si nu e vorba doar de scoala e vorba de societate nu mai pot sa merg nicaieri daca nu e o toaleta prin apropiere. Iti multumesc pentru sfat sper sa imi revin
Http://aropa.freudfile.org/info.html sau mai cauta pe google consultatii psihologice online.