Eu am luat modafen si sa stii ca e destul de bun. Adica in 2-3 zile imi trecea. Si sa mananci si niste fructe legume ca sa aiba corpul putere sa respinga raceala. Sanatate!
Cand eram mic si-am trecut prin asa ceva mamei mele i-a zis o femeie batrana din bloc despre un leac babesc. Pe-o esarfa a pus felii de cartofi si-a legat-o la gat. In 48 de ore aveam o raceala destul de suportabila. Schimbi feliile de cartofi cam de 3 ori pe zi. Bine, eu acum nu stiu daca si-au facut efectul cartofii, medicamenele ce le luam sau pur si simplu placebo. Poti incerca.
Ellektra,este posibil ca sa fii imuna la multe din medicamente.Lasa-le.Fa rost de putin vin negru de tara si fierbe-l, bea-l atit de fierbinte incit sa simti ca te frige pe git.Imediat fa o baie foarte fierbinte,sa simti ca transpira capul stind in cada, atit de fierbinte trebuie sa fie apa, apoi intra in pat si inveleste-te cu ceva gros si greu pentru a transpira din nou.Iti garantez ca daca faci cum am spus, in citeva ore esti aproape noua.Multa sanatate si Dumnezeu sa fie cu tine.
La mine functioneaza mereu, iei ospamox de 1000 o capusla la 12 ore ( acesta fiind antibiotic ), tantum verde ( pentru gat ) iar pentru nas ori olinth pentru adulti fara HA ori biorinil. Panadol? ai sub 7 ani? nu merge.
De acord cu matei418! panadolul merge la copiii mici eu nu il mai folosesc de la 5-6 ani nu mai are efect! ar fi bine sa iei un antibiotic dar nu prea e bine sa iei dupa cum iti zic altii! ar trebui sa te duci la un doctor!
La mine a mers cu Nurofen, dar nu m-a durut gatul decat o zi, la tine se pare ca e mai grav.Incearca sa faci un pic de sport, sa se absoarba mai bine medicamentele, ca se accelereaza metabolismul.Recomand si dusuri cat mai fierbinti.Raceala apare pe fondul unei imunitati scazute a organismului.Ai grija sa consumi vitamina C in mod constant, din fructe si legume nefierte.