anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai suport!

Ieri de dimineata am mancat tarate de ovaz cu lapte, mama mea mi-a pus tarate.Si cred ca stiti ca taretele te ajuta foarte mult la stomac iti curata intestinele si daca mananci o sa ai nev. la toaleta (stiti voi la ce ma refer) si dupa 1 ora am facut. si tot asa cred ca am avut nevoie la baie de vreo 7 ori, si aznoapte am mai facut inca odata si de dimineata cand m-am trezit si acum! si va rog sa nu jigniti, era si foarte moale, mama a zis ca poate mi-a pus prea multe tarate de ovaz doar ca nu stie de ce tot fac incontinuu.Va rog, am nevoie de ajutor!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Toto47 a răspuns:

Ia o dieta. mananca doar paine prajita cu unt, ceai de menta, orez, banane, branza, paste fainoase, si hidrateaza'te. bea multa apa si multe ceaiuri. si tine'o tot asa pana te la stomac (pana iti trece)

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cerealele nu se consumă cu lactate (reclama este pur comercială pentru a se vinde și cerealele și laptele/iaurtul/etc.).
Oprești consumul câteva zile până se reglează tranzitul intestinal, nu consumi dimineța mai mult de 50 de grame de cereale.
Ele cresc peristaltismul intestinal și implicit mergi la toaletă mai des pentru defecare, previn constipația prin sursa mare de fibre care le au.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Mananaca orez, paine prajita si bea ceai de menta.

| doctorandus a răspuns:

Loperamida sau Imodium.