Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Mie nu mi se pare o afectiune psihica. Mi se pare ca esti printre putinii oameni care realizeaza cat de scurta e viata si ce putin timp au la dispozitie pentru a face ceva.
Toti trebuie sa realizam ce ai realizat si tu cu privire la lumea inconjuratoare. Urmatorul pas ar fi sa faci ceva cu viata ta, care sa iti asigure "nemurirea", in ceasta lume trecatoare. Nemurirea? Cum? Prin ce faci tu, prin ce vei realiza, cu ce va ramane lumea dupa ce tu nu vei mai fi. Un exemplu foarte bun ar fi Eminescu. Chiar daca e mort de mai bine de un secol, toti il studiem, ii citim operele, il stimam si respectam. Aceasta este nemurirea. Singura forma de nemurire este sa faci ceva extraordinar care sa ramana in istorie, chiar daca tu nu vei mai fi.
Deci "afectiunea psihica" de care ai suferi s-ar numi "constientizarea in ce lume traiesti"... Deci chiar nu mi se pare nimic anormal, ci deosebit.
Ai o depresie care se poate trata cu Rhodiolin si Mega B Complex produse naturiste fara efect secundar, cate trei pe zi timp de o luna, le poti lua de aici http://www.mypurnutrition.com/produse/.Sa faci repede acest tratament ca sa nu ajungi la spital.
Buna!
Nu știu cata valabilitate au celelalte răspunsuri date, dar eu personal odată ce am studiat psicologia si psihiatria, iți pot spune ca te îndrepți spre o depresiune, probabil minora.
Tratamentul depresiunii consta în doua părți:
- una cu tratament medic
- si alta cu o psihoterapia adecvata
Recomandat ar fi sa mergi la medic, dar dacă zici ca nu poți atunci ar trebui...
-sa începi sa zâmbești în fiecare zii
-sa știi ca orice problema are o rezolvare, doar de aceea se numește problema
-sa știi ca orice ar fi, soarele tot timpul va răsării
-sa știi ca toate lumea are probleme, și ca fiecare le înfrunta asa cum poate, mai bine sau mai rau
-încearcă sa privești orice cu optimism, oricât ar fi de greu
-și dacă cazi, sa te ridici
Crede-ma, e greu, dar nu imposibil!
DIVERGENT întreabă: