Chiar imi pare rau sa aud asta, nu imi pot imagina cum nici parintii si nici profesorii nu iau masuri, asta e caz de dat la televizor. dar frate daca zici ca ai vanatai. te poti duce la politie cum spunea si Ioscaa si pentru doar o palma sau un pumn ii poti da in judecata si dupa sa scoata bani de unde nu`i pentru ca astia sunt chiar inconstienti din cate spui, dar probabil nu o sa faci asa ceva dar macar te poti duce la politie cu parintii si poti face plangere si daca o sa treaca politia si pe la scoala sa vorbeasca cu directoarea si cu elevii sunt sigur ca or sa se potoleasca.
Ma, nu stiu cat de adevarat e ceea ce ai scris. Daca e chiar asa, nu mai poti continua. Spune-i mamei tale ca nu te acomodezi, ca ceilalti se poarta ingrozitor si ca nu mai poti face fata. Trebuie sa te inteleaga sau sa ia masuri. Ai putea sa te transferi la o alta scoala. Nu e normal ceea ce se intampla
1. Nu stiu cat de buna e ideea, dar sa incerci sa iei ceva de inregistrat la tine, sa inregistrezi ce zic despre tine.
2. Eu zic ca dă cel mai bine o față poker-face, o față fara expresie faciala si stai asa si te uiti la ei.
Fa un pas inapoi si gandeste-te la intreaga situatie. Merita sa mori pentru ei? In cativa ani vei fi uitat de ei. O sa cresti si o sa vezi ca viata e si fumoasa. Nu lasa niste derbedei sa iti decida soarta. Fii tare si lupta!
Andreea, draga fata! Rabdare multa iti doresc! Insa, nu te lasa! Ei sunt invidiosi ca tu inveti bine si ei nu au capacitati intelectuale. Tu concentreaza-te pe studiu, fii mereu cea mai buna, nu mai intra in jocul lor, evita-i chiar! Sinuciderea este cea mai proasta alegere! Gandeste bine la sensul vietii! Gandeste ca exista viata dupa moarte! Urmeaza vesnicia! Ori cei care se sinucid, nu se mantuiesc si se duc in iad! Doamne fereste! Uite mai multe aici poti citi: http://paginadefolos.blogspot.ro/2012/04/un-pas-spre-sinucidere.html Deasemenea, mai poti face si alte lucruri: 1. ceri parintilor sa te mute la alta scoala! 2. Ceri parintilor sa depuna plangere penala la politie adresata profesoarei de sport si colegilor care sa fie trimisi la scoli de reeducare. 3. Dupa o bataie din aceasta, suni 112 de la scoala si chemi sa vina si politia si salvarea! Acestia vor face constatarile de rigoare. Urmarile pot fi drastice pentru director, pentru profesor, pentru diriginte! Nu traim in jungla! Tot ce nu ne omoara, ne intareste! Cere ajutorul lui Dumnezeu si a Maicii Domnului! Va fi bine!
Și eu sunt aproape în aceeași situație
Ești un model pentru mine
Te respect pentru ce ai suferit
Urează-mi succes eu mai am 2 ani
Nu merita sa mori si sa iti dai sufletul in mana Diavolului pentru niste copii care nu au cei 7 ani de acasa si care pot fi caracterizati intr-un singur cuvant....gunoaie!
LarisaChe07 întreabă: