Parerea mea este sa faci un test de sarcina si vei vedea exact despre este vorba, daca rezultatul este negatriv inseamna ca este o intarzaiere pe baza hormonala.
Exact cum a zis si @mlm, probabil e o dereglare hormonala. Insa cel mai bine e sa faci un test de sarcina.
Fa-ti un test de sarcina. Nu exista metoda contraceptiva 100% sigura, asa ca exista o mica posibilitate sa fii insarcinata chiar daca ai facut sex protejat.
Dupa ce excluzi aceasta posibilitate (eu cred totusi ca nu esti insarcinata), du-te repede (adica maine) la ginecolog. Nu mai astepta facandu-ti griji ca nu rezolvi nimic.
Probabil ai racit. Sau nu ai ciclu regulat. Cel mai sigur fa un test de sarcina ca sa fii tu linistita.
Cel mai bine este sa iti faci un test de sarcina si asa ai sa poti sa fii si tu sigura.
Chiar daca ai facut-o protejat nu prea e nici o metoda 100% cantraceptiva. Fa niste teste de sarcina totusi.
Protejat adica am folosit prezervativul. si l'am si verificat apoi gen sa nu se fi spart sau ceva.
E posibil sa stii, cu tot cu protejare sa ramai insarcinata, vorba fetelor fa un test de sarcina sau eventual un control la ginecolog.