| Andreea1095 a întrebat:

Nu mi-a mai venit menstruația de 2 ani din cauza unei scăderi severe de greutate(am 20 de ani). Acum 3 săptămâni am fost la al doilea ginecolog care după un consult mi-a zis ca ovarele și uterul sunt în regula.Mi-a prescris extract din mladita de zmeur pe care am început sa îl iau de 2 ori de zi. Ieri am avut niște scurgeri maronii. Menționez ca e pt prima oară când apar în ăstia 2 ani.Ce ar putea semnifica acestea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Florentina9210 a răspuns:

Datorita scaderii in greutate excesive, corpul tau a suferit niste transformari. Si mie imi mai intarzie menstruatia, cel mult 10 zile. Eu iau un ceai de plante, daca vrei ti-l poti comanda si tu este foarte bun, eu il beau cu 4 zile inainte sa imi vina si inca 4 zile dupa ce mi-a venit.
http://www.paradisulverde.com/......ayurverda/

Răspuns utilizator avertizat