anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mi-a mai venit menstruatia de aproape 9 luni insarcinata nu sunt mi-am facut o gramada de teste sunt casatorita dar imi este frica sa spun la cineva am avut speranta ca imi va veni intr-o zii si de aceea nu am spus la nimeni acu un an am avut un chist pe ovar credeti ca din cauza asta se intampla? va rog frumos dati-mi un sfat ca nu mai pot simt ca innebunesc de durere va rog mult si va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Probabil ai chisturi pe ovar. Ce teste ti-ai facut daca nu ai spus la nimeni? Teste de sarcina? E clar ca nu esti insarcinata.
Nu ai de ce sa innebunesti, du-te pur si simplu la ginecolog si spune-i. Te va ajuta. Daca esti din Bucuresti, scrie-mi un mesaj privat sa te ajut.
Nu te teme, orice ar fi se poate rezova cu trtament, nu e ceva mortal, dar nu trebuie sa mai astepti.

4 răspunsuri:
| mioara a răspuns:

Du-te la un dr ginecolog cat mai curand sa nu fie un'fibrom

| curaj a răspuns:

POTI AVEA NISTE DEREGLARI HORMONALE. MERGI LA MEDIC FIINDCA POATE FI VORBA DE CEVA MAI GRAV. DE INGRASAT NU TE-AI INGRASAT? POTI AVEA HIPOTIROIDIE SAU HIPERTIROIDIE. ITI VA FI GREU MAI TARZIU SA RAMAI INSARCINATA DACA NU TE TRATEZI BAFTA

| curaj a răspuns:

POTI AVEA NISTE DEREGLARI HORMONALE. MERGI LA MEDIC FIINDCA POATE FI VORBA DE CEVA MAI GRAV. DE INGRASAT NU TE-AI INGRASAT? POTI AVEA HIPOTIROIDIE SAU HIPERTIROIDIE. ITI VA FI GREU MAI TARZIU SA RAMAI INSARCINATA DACA NU TE TRATEZI BAFTA

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te la medic, nu trebuia sa stai 9 luni si sa astepti; sint tulburari hormonale care trebuiesc tratate de urgenta, sau pot sa-ti faca mult rau in viitor.