Nu cred ca e vb de ceva grab....ciclul tau nu e regular...si mie mi se intampla sa nu imi vina vreo 2 luni....deki: relax k nu`i cv grav
S-au inventat doctorii, sa stii. Ia-o pe mama de mana si spune-i sa te duca la medic. Medicul de familie sau ginecologul ori endocrinologul pot sa confirme daca e doar o tulburare de adolescenta. Si, ai ocazia sa pui intrebari, sa capeti informatii. Chiar si de la varsta ta trebuie sa inveti ca un control medical este un act de grija/respect fata de propria persoana.
La 12 ani cred ca nu e ceva neobisnuit. esti oricum la inceput de drum, banuiesc . cu timpul corpul tau se va obisnui cu ele.
Nu e nimic grav, daca nu ai relatii sexuale. E doar o dereglare datorita faptului ca esti la inceput.
Daca nu ai avut contact sexual in aceasta perioada nu trebuie sa iti faci griji, dupa prima menstra sunt am avut la 6 luni alta apoi la 3 si abia pe la 17 ani s-a reglat, nu la toata lumea e la fel pentru siguranta poti sa mergi la un ginecolog
...sora mea avea tot 12 ani candva si a fost la fel doar 6 luni, a fost la medic, si totul s-a rezolvat,... e sanatoara, are copii frumosi, ...nu te intrista e doar trecator
... uite revin ea, a facut cura de slabire cu ceva,, nu stiu ce,, oare nu este cauza ta la fel?,...
La 12 ani mi-a venit si mie prima oara, apoi a intarziat un an! Deci e normal sa fie neregulat, trebuie sa se obisnuiasca organismul tau si sa isi faca un program.
Daca zici ca nu esti insarcinata atunci cauza e pe fond psihic sa dereglat ceva in organism datorita emotiilor prin care ai trecut si trebuie sa mergi la ginecolog, endocrinolog si poate chiar psiholog pentru a te echilibra din nou dar nu sta asa ca nu e bine poti sa dai si in depresii din cauza asta si alea sunt mai greu de tratat.
Gungster98 întreabă: