| Anonimmee a întrebat:

Nu mi-a venit menstruația de o luna, de obicei aveam foarte mult dar luna trecuta am avut foarte puțin adică o zi si luna asta deloc, am 15 ani. Specific că am mai avut probleme dintr-alea mai demult pe la început când aveam o data la 2 luni sau la 3 luni dar aveam mult adică mă ținea vreo 8-9 zile când îmi venea, specific ca nu am întreținut relații sexuale și am luat multe pastile in ultimul timp fiindcă eram bolnava dar nu stiu dacă influenteaza asta cu ceva.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Daiii a răspuns:

Poate fi o dereglare hormonala sau chiar din cauza medicamentelor ( antibiotice). Daca nu ai intretinut relatii sexuale, nu ai de ce sa iti faci probleme...dar totusi, ar fi bine sa faci un consult ginecologic. Multa sanatate!