| Mefx01 a întrebat:

Nu mi-am mai luat 2 zile la rand pastele (Arketis 20) nu am mai găsit în farmacii, și azi am inceput sa am simptome foarte urate, amețeli stări că de electocutare, in final le-am găsit astăzi la o farmacie dintr-o comună, când le pot lua, tot la aceiași ora la care le luam?
Când o să treacă stările?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Dragobeta a răspuns:

Da, le iei cum le luai inainte.
Nu stiu cat de repede va trece, dar ar trebui in scurt timp dupa administrare.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Le poți relua conform cu recomandarea medicului.

| Simpatic a răspuns:

Genul acesta de pastile nu se intrerup, trebuie sa ai continuitate.
Le poti lua de indata cum le luai si inainte, nu se iau neaparat la ora fixa ci se tine cont de etapele zilei raportat la mesele pricipale: dimineata, la pranz, seara sau seara inainte de culcare-asta este intervalul pe care lucreaza medicii psihiatri nu pe un interval de genul ora 12:14 minute sau ora 16:00

Se iau insa cum a recomandat medicul psihiatru prin intermediul schemei de administrare
Este nevoie sa iti procuri aceste medicamente din timp, nu sa te duci sa cumperi altele cand mai ai doar 2-3 capsule!

Tratamentul se face pe timp indelungat si se iese din el doar conform unei alte scheme date tot de medicul curant!