anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu pot manca nu am nici cea ma mica pofta de mancare ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Vitamina C te-ar putea ajuta, sau un ceai mai acrisor cu lamaie. Incearca exercitii fizice si miscare. Dupa o tura-doua de jogging iti vine pofta de manare garantat!

| alexandratudor15 a răspuns:

Nici eu nu pot manca, dar am o stare groaznica de greata incontinua te-as ajuta dar si eu am o problema asemanatoare dar ceva mai grava

| lili24 a răspuns:

Du-te la farmacie sau la apicola mai de graba si ia-ti capsule de laptisor de matca, 3 capsule pe zi timp de o luna. Mergi pe jos mai mult ca de obicei, (dupa plimbari lungi te loveste foamea)petrece mult timp in aer liber. Mananca struguri multi, miere de albina. Somnul este f important, la ora 10 sa fi in pat, dormi daca poti macar pina la 8, dupa amiaza trage un pui de somn de 1 ora nu mai mult sa vezi ca te ingrasi. Mananca paste si paine mai mult ca de obicei. Ciocolata si alte dulciuri si imposibil sa nu pui ceva pe tine. nu te cunosc nu stiu ce faci, dar am impresia ca tu nu te ingrasi din cauza stresului, ceva te macina, numai tu sti ce, am dreptate oare? Ori ai ceva probleme serioase de sanatate, consulta doctorul in cazul asta. Succes.